Keno-lycka i Coronatider

När vi står mitt i ett år som verkar vara fyllt till bredden av dåliga nyheter så är det skönt att få dela med sig av en riktig solskenshistoria, för det är precis vad vi ska göra idag. Kung Keno har nämligen varit på besök i Bålsta och slagit med sitt trollspö. Det var nämligen inte mindre än 20 miljoner kronor som delades ut till den lyckliga vinnaren!

Det var på fredagen den 10 juli som det ofattbara inträffade. En kvinna som lever som pensionär i Bålsta i nordvästra Storstockholm hade köpt sig en kenorad när hon var och handlade mat på Willys-butiken i Bro någon kilometer från sitt hem. Hon betalade 70 kronor för kenoraden och det kanske inte låter som någon jättesumma, men mer skulle det minst sagt bli.

Trodde att det var bedrägeri

När så det var dags för hennes keno resultat hade det otroliga skett – kvinnan hade lyckats få 11 rätt på kenoraden! Inte nog med att hon täckte kostnaden för dagens spel, hon hade därtill blivit mångmiljonär på kuppen. Närmare bestämt hade hon vunnit 20 miljoner kronor!

Till en början verkade kvinnan inte riktigt förstå vad som precis hade hänt. En representant från Svenska Spel gjorde ett flertal försök att få tag i kvinnan via telefon för att informera henne om hennes ofattbart stora keno vinst, men det var först efter en handfull missade samtal som kvinnan plockade upp telefonen och fick höra nyheterna. Inledningsvis hade hon trott att det var en bedragare som försökte lura henne på pengar, men slutligen lyckades Svenska Spel övertyga henne om att de faktiskt inte skojade. Det är inte så konstigt, de allra flesta hade nog reagerat på samma sätt när deras kenorad ökat i värde så mycket på så kort tid. Då är det lätt att utgå ifrån att det bara är en jobbig telefonförsäljare som tränger sig på.

Det var en riktig känslostorm som uppstod hemma hos paret och hennes man kunde inte hålla tillbaka tårarna. Det är mycket förståeligt med tanke på vilken hård vår och sommar det varit för våra äldre i Sverige som levt i relativ oro och ensamhet i flera månader på raken.

Tröst efter en tuff höst

Vad som gjorde Bålstamiraklet till en extra fin berättelse var inte bara kvinnans (och hennes mans) nya förmögenhet utan även hur lägligt den ankom dem. Sedan coronapandemin tog fart i Sverige hade nämligen paret gått miste om flertalet nära och kära som gått bort på kort varsel. Paret hade redan sitt på det torra, men lovar att nu ”sätta guldkant” på tillvaron och hjälpa sina barn och släktingar att ta sig igenom den tuffa tiden med förlorade jobb och uteblivna arbetstillfällen. För att se till att pengarna förvaltas på bästa sätt har paret även fått hjälp av sin bank som ska hjälpa dem att aklimatisera sig till sin nya tillvaro som mångmiljonärer.

Pengarna ska användas som en säkerhet för framtida behov. Paret säger också att de inte tänker skämma bort barnbarnen alltför mycket, då man snabbt kan bli bekväm om allt kommer serverat på silverfat.

Nu ska det firas

Självklart ska det dock firas riktigt ordentligt hemma hos Bålstaborna där släkt och vänner bjuds in för att tillsammans försöka bearbeta och förstå hur radikalt deras livssituation nu har förändrats till det bättre. Med en sådan enorm summa pengar står helt plötsligt dörrar öppna som tidigare knappt var tänkbara!

Så, med detta i backspegeln kan vi nog med säkerhet påstå att Keno kan förändra livet på ett minst sagt otroligt sätt oavsett vem du är – gammal som ung. Det enda du behöver göra är att lära dig grunderna och testa några spel, sedan kan du också få chansen att ta del av spännande vinster, både hos Svenska Spel och andra casinon på nätet med Keno.

Är det din tur nästa gång?

Innan du kommer igång kan det vara värt att hitta svaret på typiska frågor som alla nybörjare har. Exempelvis hur många nummer dras vid varje kenodragning , vilken keno nivå är bäst , var hittar man den fasta vinstplanen på keno eller hur rättar man en kenorad . Som tur är befinner du dig redan på sajten som hjälper dig att hitta svaret på alla dessa frågor för vi på Keno-resultat.com älskar detta spel så mycket att vi vill dela med oss av allt vi vet! Du kommer bland annat få lära dig om olika keno system , keno vinstplan och bli guidad till de allra bästa smultronställena för dig som vill spela keno på nätet !

Keno-resultat.com uppdateras ständigt med nytt innehåll så att du som nybörjare kan lära dig allt från stort som smått om hur du maximerar vinsten och använder fungerande keno strategier i ditt spelande. Håll utkik här på sajten med jämna mellanrum genom att lägga till oss som bokmärke i din webbläsare så missar du aldrig intressanta nyheter, guider och Keno tips från vårt gäng av Kenofantaster men även ifrån erfarna Kenospelare runtom i världen.

Och vem vet, kanske är det just du som får det där samtalet nästa gång? Glöm då inte att svara i telefonen, att missta Svenska Spel för telefonförsäljare kan stå en dyrt om man kammat hem 20 miljoner utan att veta om det!

Få din välkomstbonus nu!

1
TOTAL SCORE

100 kr bonus till nya spelare!